Σεισμοσ Στην Κρητη - ΣΕΙΣΜΟΣ!!!ΡΩΣΙΑ και ΕΛΛΑΔΑ / Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη.

Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη .

Προειδοποίηση για τσουνάμι εξέδωσε το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό ινστιτούτο μετά τον νέο ισχυρό σεισμό που καταγράφηκε στην κρήτη. ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΣΕΙΣΜΟΣ
ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΣΕΙΣΜΟΣ from 4.bp.blogspot.com
«ο σεισμός αυτός ήταν πολύ ισχυρός, είχε μέγεθος 6,3 ρίχτερ. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές.

Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη.

Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Προειδοποίηση για τσουνάμι εξέδωσε το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό ινστιτούτο μετά τον νέο ισχυρό σεισμό που καταγράφηκε στην κρήτη. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη.

«ο σεισμός αυτός ήταν πολύ ισχυρός, είχε μέγεθος 6,3 ρίχτερ. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Προειδοποίηση για τσουνάμι εξέδωσε το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό ινστιτούτο μετά τον νέο ισχυρό σεισμό που καταγράφηκε στην κρήτη. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές.

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ'- Τρόμος: 6,6 Ρίχτερ
ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ'- Τρόμος: 6,6 Ρίχτερ from images32.inewsgr.com
Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. «ο σεισμός αυτός ήταν πολύ ισχυρός, είχε μέγεθος 6,3 ρίχτερ. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές.

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη .

Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. «ο σεισμός αυτός ήταν πολύ ισχυρός, είχε μέγεθος 6,3 ρίχτερ. Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Προειδοποίηση για τσουνάμι εξέδωσε το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό ινστιτούτο μετά τον νέο ισχυρό σεισμό που καταγράφηκε στην κρήτη. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ . Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη.

Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Προειδοποίηση για τσουνάμι εξέδωσε το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό ινστιτούτο μετά τον νέο ισχυρό σεισμό που καταγράφηκε στην κρήτη.

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. ΚΡΗΤΗ: Î'γιασμός στην Σχολή
ΚΡΗΤΗ: Î'γιασμός στην Σχολή from www.vimaorthodoxias.gr
Προειδοποίηση για τσουνάμι εξέδωσε το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό ινστιτούτο μετά τον νέο ισχυρό σεισμό που καταγράφηκε στην κρήτη. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. «ο σεισμός αυτός ήταν πολύ ισχυρός, είχε μέγεθος 6,3 ρίχτερ. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 .

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας .

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμική δόνηση έγινε στις 12.24 στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη, και συγκεκριμένα ανοιχτά του λασιθίου. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. Προειδοποίηση για τσουνάμι εξέδωσε το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό ινστιτούτο μετά τον νέο ισχυρό σεισμό που καταγράφηκε στην κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. «ο σεισμός αυτός ήταν πολύ ισχυρός, είχε μέγεθος 6,3 ρίχτερ. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Κατέρρευσε εκκλησάκι στη σητεία (εικόνες). Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Σεισμοσ Στην Κρητη - ΣΕΙΣΜΟΣ!!!ΡΩΣΙÎ' και ΕΛΛÎ'Î"Î' / Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη.. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για περισσότερες ζημιές. «ο σεισμός αυτός ήταν πολύ ισχυρός, είχε μέγεθος 6,3 ρίχτερ.